INGREDIENTS:
anguiles
creïlles
caps d'alls
pebre roig dolç
vitet (guindilla)
oli d'oliva
aigua i sal
PROCÉS D’ELABORACIÓ:
Talleu les creïlles i les anguiles (ja rentades, sense cap i desbudellades) i en trossos.
Poseu en una cassola l'oli i la sal. Pegeu a cada all, sense pelar, un colp amb el costat d'un ganivet. Sofregiu -los.
Afegiu a la cassola un vitet i una creïlla tallada a trossos. Remeneu els ingredients i afegiu pebre roig dolç i un got d'aigua.
Afegiu la resta de les creïlles, els trossos d'anguila i els dos litres d'aigua (no ha de cobrir els ingredients).
Deixeu que bulla 30 minuts.
Segun dicen por ahí...un buen vaso de vino, un allipebre y un carajillo: COMIDA DE CAPITAN!
jueves, 26 de marzo de 2009
ALLIPEBRE
martes, 17 de marzo de 2009
Ara va de bó!!
Etiquetas:
convento jerusalem,
fallas,
falleras,
falleros,
mascletá,
ofrenda,
plaza del pilar,
premios,
san jose,
skate valencia
domingo, 15 de marzo de 2009
viernes, 13 de marzo de 2009
Yankee Stadium
Dentro de nada comienza la nueva temporada de Baseball 2009, en el antiguo Yankee Stadium ya no se lanzadar mas "balls", tampoco se bateara más....
Yankee Stadium(izquierda) y New Yankee Stadium(derecha)
God Save the Yankee Stadium.
viernes, 6 de marzo de 2009
Suscribirse a:
Entradas (Atom)